MAZU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2007 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mazu. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 1:02 Really poor quality food
27 nov 2022 om 19:30 Het eten was koud en de bezorging duurde veel langer dan verwacht.
27 nov 2022 om 9:17 We hadden sushi en vleesspiesjes besteld, beide waren lekker. De bezorging was er ook sneller dan in de eerste i stantie werd aangegeven, dat is ook heel fijn.
11 nov 2022 om 19:59 Keurig op tijd,en heerlijke sushi’s.
24 okt 2022 om 6:31 Werd netjes gebeld dat bezorging 15 min later zou zijn dan dat ik had aangegeven.
22 okt 2022 om 21:06 Eten dit keer aan de koude kant, poke bowl. Sushi was top!
14 okt 2022 om 21:06 Heerlijk
9 okt 2022 om 20:43 Normaliter bestellen we altijd bij mazu maar dit keer was het echt een teleurstelling. De inktvisringen (2*) waren gewoon KOUD en er zat saus bij voor een halve portie. De sushi was niet te eten!
8 okt 2022 om 8:00 Niks mis met de pokebowls, behalve dat ze saai en smakeloos waren.
7 okt 2022 om 20:01 Was weer heerlijk zoals altijd.
15 sep 2022 om 21:47 Heerlijke pokebowls besteld en het was echt super snel binnen. Top!! Mocht je twijfelen, gewoon bestellen.
14 sep 2022 om 19:19 Top!!!